2020. June 03.
dvdX Forum
     
Főmenü
Szavazás
Miből szeretnél többet a honlapon?
 
Hírlevél 2007. Január Nyomtatás Email
Olvasóink értékelése: / 0
ElégtelenKitűnő 
Írta dvdX   
2007. January 23.


 

Először is Boldog Új Évet! Ez a hírlevelet www.dvdx.hu weboldalról kaptad, érdemes elolvasni, hogy megtudd mi történt a honlapon!

 

 

Új program leírások a dvdX Tippek-Trükkök honlapon

 

Érdemes bekacsintani az oldalra, hisz hat vadonatúj szoftver leírás került fel a honlapra. A DVD Írás rovatban öt új leírás, amik között az Alcohol 120% - Kép fájl kiírása található. Ez mellett, még négy nagyszerü program leírás van, amit megtudhatsz, ha megnézed a honlapon.

De, ha ez kevés, még a VIDEO Szerkesztés rovatban is található egy újdonság!

 

Nézd meg itt a vadonatúj leírásokat:

ITT megtalálod!

 

Készül?ben a dvdX Tippek-Trükkök Professional 2.0 program

 

Gondos válogatással, és több éves tapasztalat alapján lesz szelektálva a sok-sok szoftver leírás, oktató videók. Garantálja Neked a dvdX Tippek-Trükkök program készítői, hogy a Professional csomag által jelent?s tapasztalatot szerzel, és ez által könnyebben boldogulsz a DVD Buherálásban.

 

Jelenleg a szoftver 51%-os állapotban, van, és elég jó ütemben halad. A folyamatosan elkészült anyagok után, közzé teszem a program állapotát a honlapon, és így nyomon követheted, hogy kb. mennyi id?, van még hátra.

 

Ha még nem ismered, hogy mi is lesz ez valójában, itt megnézheted: ITT Megtalálod

Természetesen a dvdX Tippek-Trükkök Standard 2.0 verziója, még mindig ingyen tölthet? le a weboldalról.

Töltsd le, és használd: ITT megtalálod

Sony, és Adobe szoftverek magyar felhasználói környezete /HUI/

Akik nem boldogulnak az angol nyelvvel, illetve a szakkifejezéseket nem annyira értik, könnyebben kezelhetik a programokat. A teljes érték? magyarosítások között a Sony Vegas 6.0, Sony Vegas 7.0, Sony DVD Architect 3.0, Sony DVD Architect 4.0, és az Adobe Encore DVD 2.0 szerepel. Most jelenleg akcióban szerepelnek a magyarosítások. dvdX Tippek-Trükkök ajánlásával!

 

Vendégönyv a honlapon!

Apróhirdetés törölve, helyette Vendégönyv. Sajnos az apróhirdetési rovat, nem müködött, úgy, ahogy kellett volna, de remélem a Vendégköny beválik.

Ide beírhatjátok, hogy mi a véleményetek az oldalról, vagy mit kellene javítani, stb… Tudom rengeteg weblapon található vendégkönyv, dvdX Tippek-Trükkök honlapról hiányzott, ezért lett. Itt megnézheted: ITT Megtalálod!

 

Még mi is történt?

A dvdX Fórum, rohamosan növekszik, és gyarapodik, mint felhasználóval, és persze hozzászólással is. Ha Neked is van kérdésed, a DVD Buherálással kapcsolatban, tedd fel bátran: http://forum.dvdx.hu/index.php De most már, a Föoldalról is bejelentkezhetsz.

A szoftver tesztek, cikkek alá, bekerült egy új cikk, ami esetleg fényt deríthet az illegális másolásokról, és ezeknek következményeiröl. Itt olvashatod

A dvdX Honlap, és a Fórum felhasználói, összesen 467 tag! Nagyszerü, azért még van aki szeret filmet kreálni, és írni, és reméljük lesz is. Jelenleg az oldal látogatottsága növeked? tendenciát mutat. Ez körülbelül napi 270-350 egyedi látogatót, és több mint 1000 lapletöltést eredményez. Több mint két éve m?ködünk, reméljük ez csak több lesz…

Átalakult egy kicsit a menürendszer a föoldalon, felüröl lenyíló navigációs menüsorrá alakult a rég baloldali menü. Ennek oka az, hogy sajnos hely hiánnyal küszködött az oldal, és nem lehetett, új modulokat kitenni. Hát megoldódott…

Cikkírók kerestetik a dvdX Tippek-Trükkök honlapra. Ha van kedved, és idöd egy program leírást, szoftver-hardver tesztet, bármilyen érdekes cikket gyártani, akkor szívesen közzé teszi a dvdX Tippek-Trükkök Közössége a honlapon. Miért ne olvassák, a leírásodat a világhálón, most van rá lehet?séged rá, használd ki. Ha regisztrált felhasználó vagy a Honlapon, jelentkezz be, és a Cikk beküldése opció alatt megteheted.

 

Köszönöm, hogy elolvastad a dvdX Tippek-trükkök hírlevelet.

Üdvözlettel dvdX

 

 
< Előző   Következő >

JVC Samsung Sony Toshiba Vestel LG Acer Panasonic Philips 3D szemüveg
Támogasd PayPal-en dvdx.hu honlapot

Írd be az összeget:Támogasd a fejlesztéseket, hogy hatékonyabb, és jobb legyen a dvdx.hu honlap.

Köszönjük! Részletekért kattints IDE!Ma 2020. 6. 3, szerda, Klotild napja van.
Holnap Bulcsú napja lesz.
Legújabb letöltések
Jun.08
Downloads
FileClone2go Free Video Converter 1.3.8
May.28
Downloads
FileSony Vegas Pro 8.0c HUI
Mar.12
Downloads
FileSony Vegas Pro 8.0a HUI
Dec.12
Downloads
FileDVD Shrink v3.2.0.15 hu portable
Aug.15
Downloads
FileWinamp v5.541
Legtöbbet letöltött fájlok
Jan.07
Downloads
File iconDVD Shrink 3.2 hu
36135
Mar.06
Downloads
File iconFree 3GP Video Converter 2.4.5.1 hu
33071
May.08
Downloads
File iconDivxToDVD 0.5.2b
30758
Mar.12
Downloads
File iconSony Vegas Pro 8.0a HUI
29570
Apr.06
Downloads
File iconVegas 7.0 HUI
21885
Legtöbbet nézett leírások
dvdX Fórum Belépés
Felhasználónév

Jelszó

(C) 2007 dvdX Tippek-Tükkök - Minden jog fenntartva!   HonlaptĂ©rkĂ©p Lap tetejĂ©re
Impresszum Kapcsolat Jogi Állásfoglalás Impresszum