2024.04.25.
dvdX Forum
     
Fömenü arrow Program leírások arrow DVD írás arrow DVD Decrypter








Szavazás
Miböl szeretnél többet a honlapon?
 
DVD Decrypter Nyomtatás Email
Olvasóink értékelése: / 116
ElégtelenKitűnő 
Írta: dvdX   
2006.05.22.

DVD Decrypter - DVD ÍRÁSI FUNKCIÓK

/képekre kattintva nagyobb méret/ 

01/a. A DVD analizálása és rippelése (ISO-ba való mentés)

Helyezd be az eredeti lemezt a meghajtóba, és indítsd el a DVD Decrypter-t. A fontos részeket pirossal kiemeltem. Kattints a Mode --> ISO --> Read-re.



A Source alatt válaszd ki azt a meghajtót, amibe az eredeti DVD-ét tetted.
Ha a Number of Layers után 1-es áll, akkor mázlid van, mert DVD-5 formátumú a lemez, a beolvasás után más dolgod sem akad, mint a következö fejezet szerint kiírni a lemezt. Ha 2-est látsz, akkor valamilyen programmal át kell tömörítened a filmet. A Destination alatt a kis mappa ikonra kattintva válaszd ki, hogy hová és milyen néven mentse le a program a DVD lemezed tartalmát. Ha ezzel megvagy, kattints az alsó DVD>HDD (Decrypt) gombra. A DVD Decrypter egy ISO file-t fog készíteni 10-40 perc alatt (a meghajtód sebességétöl és a DVD lemez állapotától, méretétöl függöen).

01/b. Írás - ha DVD-5 a lemezed, vagy ha már végeztél az újratömörítéssel

Az írást más programokkal is elvégezheted (pl. Nero, DVD Shrink, Recordnow Max, Prassi), de most a DVD Decrypter-rel próbáljuk meg. Kattints a Mode -->ISO ---> Write-ra.

Válaszd ki a Source-nél a kiírandó ISO file-t (amit elöbb készítettél el), majd a Destination-nél a DVD íródat. Persze nem árt egy üres (újra) írható lemezt is belehelyezni. Az írási sebesség kiválasztása (ajánlott, 4X-eres) után indulhat is az írás az alsó HDD>DVD (Write) gombra klikkelve.

02.  A DVD analizálása és rippelése (fájlokba való mentés, IFO, VOB, BUP)

Tedd be az DVD lemezt a CD/DVD meghajtóba, és indítsd el a DVD Decrypter programot. Klikkelj a Mode --> File menü opcióra.

A Source opcióban válaszd ki azt a CD/DVD meghajtót, amibe a másolandó DVD-ét raktad. A Destination opcióban a kis mappa ikonra klikkelve válaszd ki, hogy hová és milyen néven mentse le a DVD Decrypter a DVD anyagot. Ha ez kész, klikkelj a program alján lévö DVD>HDD (Decrypt) gombra. A DVD Decrypter program egy az egyben kimásolja filmet a merevlemezedre, ez körülbelül 10-40 percet fog igénybe venni (az optikai meghajtó sebességétöl és a DVD lemez minöségétöl, méretétöl függöen).


DVD Decrypter - DVD SZERKESZTÉSI FUNKCIÓ

A film szétbontása

Kezdjük azzal, hogy a DVD Decrypter program Settings menüjében, válasszuk az IFO Mode almenüt (Tools --> Settings --> IFO Mode). Itt két lényeges dolgot állítsunk be. A fájlméretet, ezt az Options-ban a lenyíló menüben None -ra kell állítani. A második beállítás pedig az Információs fájl lenne, amit a Create Additional Files-ben megtehetünk. Utóbbi, azért lényeges, hisz itt kiválaszthatjuk, hogy milyen programmal fogjuk majd beilleszteni a fejezeteket, én be szoktam pipálni többet is, mert nem foglalnak sok helyet.



Helyezzük be a lemezt a DVD meghajtóba, majd válasszuk ki az aktuális DVD meghajtót a Source részben.



Váltsunk át IFO módra, amit megtehetünk a Mode --> IFO menü alatt. Ezután klikkeljünk a jobboldali ablakban lévö Stream Processing fülre.



Jelöljük be az Enable Stream Processing pipát, és az ablakunk jobb oldalán kijelölhetjük, hogy melyik felirat, és hangsávokat szeretnénk megtartani. Érdemes a megadott képre, hangra kattintva, bejelölni a Stream (jobboldali alsó ablakban) bejelölni a Demux opciót. Ennek lényege, hogy külön válassza DVD tartalmát, azaz képre, hangra, és feliratra bonthatjuk az aktuális filmünket. A végeredmény egy m2v, ac3 fájl, a hang természetesen lehet más is a DVD tartalmától függöen. A felirat egy kicsit nyügösebb téma, azt nem szoktam demuxolni, mert SUB formátumban hozza létre a DVD Decrypter program. Azt a maradék VOB-ból sajtolom ki a Subrip programmal (srt, sub, txt, rtf, stb.), vagy a Vobedit-tel (SUP), a leend? DVD szerkesztö programtól függöen.  Ha kész mnen beállítás, kattints a baloldali alsó DVD>HDD (Decrypt) gombra.

 

Remélem sokat segített a DVD Decrypter program leírása, ha többet szeretnél megtudni a DVD írásról, és szerkesztésröl, akkor tekintsd meg a dvdX Tippek-Trükkök Oktató csomagjait. A vizuálisan megjelenített tréningek által, garantált tudást, és jelentös tapasztalatot szerezhetsz. A részletes oktató videók a mai napjaink szoftvereit mutatja be, és ezek után a kezelésük már gyerekjáték. Nézd meg a részletes leírást ITT, hogy mit is tudnak ezek.

A DVD Decrypter programot a honlapról le is töltheted:

DVD Decrypter 3.5.4.0 (angol)

DVD Decrypter 3.5.4.0 (magyar)

 

DVD Decrypter leírás: dvdX

 

 

 
< Előző   Következő >

JVC Samsung Sony Toshiba Vestel LG Acer Panasonic Philips 3D szemüveg
Támogasd PayPal-en dvdx.hu honlapot

Írd be az összeget:



Támogasd a fejlesztéseket, hogy hatékonyabb, és jobb legyen a dvdx.hu honlap.

Köszönjük! Részletekért kattints IDE!



Ma 2024. 4. 25, csütörtök, Márk napja van.
Holnap Ervin napja lesz.
Legújabb letöltések
Jun.08
Downloads
FileClone2go Free Video Converter 1.3.8
May.28
Downloads
FileSony Vegas Pro 8.0c HUI
Mar.12
Downloads
FileSony Vegas Pro 8.0a HUI
Dec.12
Downloads
FileDVD Shrink v3.2.0.15 hu portable
Aug.15
Downloads
FileWinamp v5.541
Legtöbbet letöltött fájlok
Jan.07
Downloads
File iconDVD Shrink 3.2 hu
36269
Mar.06
Downloads
File iconFree 3GP Video Converter 2.4.5.1 hu
33130
May.08
Downloads
File iconDivxToDVD 0.5.2b
30990
Mar.12
Downloads
File iconSony Vegas Pro 8.0a HUI
29611
Apr.06
Downloads
File iconVegas 7.0 HUI
21906
Legtöbbet nézett leírások
dvdX Fórum Belépés
Felhasználónév

Jelszó

(C) 2007 dvdX Tippek-Tükkök - Minden jog fenntartva!   HonlaptĂ©rkĂ©p Lap tetejĂ©re
Impresszum Kapcsolat Jogi Állásfoglalás Impresszum